PUHEENJOHTAJAN TIEDOTE

Kirjoittajayhdistys Sonetin vuosikokous pidettiin Yhdistystalo Vakassa 2.3.2020. Kokouksessa oli paikalla 15 jäsentä.

Puheenjohtajana jatkaa Eila Pulkkinen. 

Hallitukseen uutena valittiin Hannele Laukkanen ja Tuomo Partanen. Jussi Aulis, Lassi Rönkkö, Tiina Tynkkynen-Hieta ja Teppo Kulmala jatkavat hallituksessa.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Viljo Heikkinen ja Antero Rusinen.

Vuosikokous päätti, että jäsenmaksu on edelleen 15 euroa per vuosi. Jäsenmaksu maksetaan tilille

FI 63 5068 0620 2027 03. Viestiksi tulee jäsenmaksu 2020 sekä jäsenen nimi, jos maksaja on joku muu kuin jäsen itse. Eräpäivä on 31.7.2020.

Uuden hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin kahvila Natassa 16.3.2020.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Lassi Rönkkö, sihteeriksi Hannele Laukkanen.

Taloudenhoitajana toimii Tilitoimisto Satu Rönkkö. 

Kirjoittajapiirin vetäjiksi valittiin Anja Rusinen, varalle Hannele Laukkanen.

Tiedottajat paikallislehtiin ovat Teppo Kulmala ja Tiina Tynkkynen-Hieta.

Leikekokoelman ylläpitäjänä jatkaa Ulla Oinonen.

Todettiin, että ensi vuonna Sonetti täyttää 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys julkaisee antologian, jonka suunnittelu aloitetaan jo kuluvana vuonna.

Vuosikokouksen aikaan emme arvanneet, että jo seuraava Sonetti-ilta joudutaan perumaan vakavan pandemian vuoksi. Nyt elämme epätietoisuudessa ja hämmennyksessä. Kaikkialla puhaltelevat koleat koronatuulet.

Kokoonnumme seuraavan kerran, kun viranomaiset antavat siihen luvan. Toivon, että voisimme kuitenkin toteuttaa elokuisen Sonetti-illan Ylä-Savon kotiseutumuseolla. Sinnehän voisi jo miettiä tekstejä, uusia ja entisiä. Ehkä myös joku kesäretki olisi paikallaan.

Jokainen varmaankin haluaa tuotoksiaan myös tulevaan antologiaan, joten ei liene liian aikaista tähdätä jo ensi vuoteen.

Jussi Aulis odottaa tekstejä yhdistyksen kotisivuille. Voisimmeko jakaa tuntemuksiamme tästä poikkeavasta korona-ajasta vaikkapa kotisivujen kautta?

Olettehan huomanneet, että Ruukin Tuvan kirjoittajakurssille on ilmoittautuminen menossa. Kesäkuussa nähdään, toteutuuko kurssi noiden rajoitusten vuoksi. Mutta ollaan toiveikkaita!

Iloa, valoa ja etenkin terveyttä kaikille!

Eila Pulkkinen