Kirjoittajapiiri 8.2.2022

Helmikuinen tiistai ei houkutellut kovin montaa sonettilaista kirjoittajapiiriin, liekö syynä ollut Pekingissä parhaillaan olevat olympialaiset. Mutta pienellä porukalla saatiin kuitenkin ilta pakettiin. Lassin, Laurin, Jussin ja Eilan lisäksi myös Sirkka oli paikalla.

Sirkka Kainulainen

Kirjoitusaiheet olivat hyviä, ajankohtaisiakin. Eila kirjoitti koosteen illasta.

Martti osallistui etänä tekstillään Lakanapussisyndrooma. Tapansa mukaan Martti ei suinkaan sotkeutunut pussilakanoihin, vaan käsitteli asiaa hyvin laajasti päätyen peräti Välimeren maahan Roomaan.

Robotit ja tekoäly oli Lassin  mainion pohdinnan aiheena. Tulevaisuuden todellisuutta voivat hyvinkin olla siivoamaan huutelevat pölynimurit  ja virtuaalimaailma.
Monttu auki oli Laurin teksti, joka oli todellinen ja hauska. Se käsitteli paikallista kapakkaa Monttua eli Tuoppikellaria 1970-luvulla. Oli hyvä puoli silloin ja nyt , että montusta pääsee aina ylös.
Yöaikaan oli Jussin tekstin aiheena.  Tunnelmallinen, herkän runollinen teksti sai meidät kaipaamaan utuisia lämpimiä kesäöitä.

Yöajassa liikkui myös Eilan teksti. Aamuyöllä oli ihan pakottava tarve ajaa mökille hakemaan mummon kihlasaksia. Sakset löytyivätkin, mutta pois tullessa hän koki pienen yllätyksen, jopa seikkailun.

Puheenjohtaja Eila Pulkkinen